Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Lärare SO åk 7-9

Heltid, Tillsvidare

 

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9  
5 års erfarenhet eller mer

 

Ängdala Skolor är en friskola, vackert belägen i ett grönområde i utkanten av det natursköna Höllviken. Här finns förskola, grundskola och fritidshem med i dagsläget ca 610 barn i åldrarna 1-16 år. Förskoleverksamheten på Ängdala startade redan 1996. Grundskolan har därefter successivt vuxit fram och bildar i dag tillsammans med förskolan den enhet som är Ängdala Skolor. Här erbjuds barnen en hög pedagogisk kontinuitet från ett- till sextonåringar. Profileringen är mot hälsa/rörelse och mot språklig medvetenhet med betoning på engelska.

 

Vi kan erbjuda dig:

- en stimulerande miljö

- engagerande kollegor i ett stabilt kollegium

- utvecklande arbete i en inspirerande lärmiljö

-stor möjlighet att påverka din egen arbetssituation.

- friskvård 

 

Vi söker dig som:

 

- är utbildad/legitimerad lärare med behörighet att undervisa i samtliga fyra SO-ämnen men minst i geografi och samhällskunskap. Meriterande om du har behörighet i ytterligare något ämne.

 

- har ett utpräglat gott ledarskap i klassrummet vilket gör att du kan skapa goda professionella relationer med dina elever som i sin tur leder till en ökad måluppfyllelse och ett trivsamt klassrumsklimat där arbetsro råder. 

 

- har en god kommunikativ förmåga vilket gör att du skapar goda relationer med såväl kolleger som vårdnadshavare. 

 

 - har bred pedagogisk kompetens och förmåga att reflektera över din undervisning, ta del av aktuell skolforskning och implementera den i din undervisning.

 

- har förmåga att bedriva en strukturerad undervisning vad gäller: planering, genomförande, kunskapsbedömning, uppföljning och dokumentation. 

 

- är en lagspelare och ser samarbete som en självklarhet.

 

- är villig att göra det där lilla extra. 

 

På Ängdala värdesätter vi mötet med elev och med ett gemensamt förhållningssätt arbetar vi tillsammans med eleven i centrum. Hörnstenarna i vår vision är Kunskap, Respekt, Engagemang och Mötet. 

 

Vi utgår från att du är väl förtrogen med det komplexa uppdraget som lärare. Du är ansvarstagande och har god empatisk förmåga. Du är lösningsfokuserad, intresse av att utveckla verksamheten, ansvarsfull och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Din roll som pedagog och förebild är betydelsefull för oss. I dagens skola ser vi det som en självklarhet att du behärskar digitala verktyg samt har förmåga att anpassa din undervisning utifrån elevernas förutsättningar. 

 

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i samtliga SO-ämnen på högstadiet. Det är meriterande om du har behörighet i fler ämnen. Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning i ett stabilt lärarkollegium som har höga ambitioner. Du kommer att tillhöra arbetslag 7–9 där du med givet fokus på eleverna kommer arbeta för att skapa de bästa förutsättningarna för alla våra elever. Här kommer du tillsammans med en ämneskollega att vara huvudansvarig för undervisningen i SO-ämnena. Vidare kommer du tillsammans med dina närmsta kolleger ha ett delat klasslärarskap innehållande mentorskap för ca 17 elever.

 

Vi arbetar med löpande intervjuer, därför uppskattar vi att du söker tjänsten så snart som möjligt.

 

Ansök senast den 31 oktober via e-post till Paul Holm, Bitr. rektor: paul.holm@angdalaskolor.se